***       Водещите вечерни новини       на 4 декември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 4 декември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Политолог: Радев е по-мека версия на „Възраждане“. Вицепрезидентът Йотова получи отличието „Рицар на годината“


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 4 декември   

 

„ По отношение на Украйна разделянето се вижда ясно. От едната страна имаме държавно управление, подкрепяно от „ Продължаваме промяната – Демократична България ", ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Движение за права и свободи, които оповестиха твърда прозападна позиция, а от другата страна имаме ясна съпротива в лицето на „ Възраждане “ и на Българска социалистическа партия. При Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ има нюанси “, съобщи политическият анализатор.

„ По средата има едно празно пространство, има вакуум – там се пробва да се нарежда Радев. Той е една по-мека, по-умерена версия на „ Възраждане “ “, уточни Светлин Тачев.

„ Това в известна степен плаши водача на „ Възраждане “. В това лявопатриотично пространство започнаха да се появяват разнообразни играчи. За този електорат се бори и „ Възраждане “. На това поле имаме доста играчи и не е ясно дали те ще стартират да се сплотяват между тях или ще се конкурират “, разяснява Тачев.

***

***

За концепцията на Радев да бъдат дадени на „ Гражданска отбрана “ депутатът уточни, че преди да бъде взето решението, е попитал въпросната институция дали имат потребност от тази техника и отговорът е бил, че „ имат задоволително техника и тези машини не им правят безусловно никаква работа “.

***

Вицепрезидентът Илияна Йотова е получила оценката,,Рицар на годината 2023 " от " Ордена на рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим - Велик приорат България ", заяви водачът на организацията Румен Ралчев. Организацията се показва като самостоятелна и самостоятелна, а задачите ѝ са да съблюдава рицарските и благотворителните обичаи на античните рицари тамплиери.

В нейния " Върховен съвет " попада водачът на учителския профсъюз Янка Такева, която е " популярен офицер за младежките стратегии ", както и археологът проф. Николай Овчаров. В ордена членува и астроложката Светлана Тилкова - Алена.

Пред БНР Ралчев споделя, че премията е дадена на Йотова поради работата ѝ с неправителствените организации.

***

Лекарят е родом от Пазарджик, като дълги години е работил в болничното заведение в града. След това се мести в Пловдив и става част от екипа на болница " Парк Хоспитал ". 

***

Комисар Макгинес съобщи, че „ е ясно, че България ще се причисли към Еврозоната, само че това изисква да се покрият дадени критерии ".

***

Родителите на малолетни деца са наясно какъв брой комплицирано е да отидат с тях на спектакъл или концерт и каква опашка се оформя от хора, които попълнят заявления на коляно. Сега това се планува да се случва и в ресторанта. Придружителите на хлапетата ще би трябвало да потвърждават чии са те. А ресторантьорите ще би трябвало да разпечатват заявления или да гонят клиентите, които не си носят такива, когато стрелките на часовника минат 22:00 ч.

***

По референдумните стъпки на Путин…

Венецуелските управляващи организираха в неделя референдум за анексирането на богатия на нефт район Есекибо на прилежаща самостоятелна Гаяна.

***

Украйна трансформира военната си тактичност, минава към защита в някои региони и продължава с нападателни интервенции в други. Това съобщи Михайло Подоляк, съветникът на украинския президент, съобщи Ройтерс.

***

В Малайзия котка избави притежателите си от пожар през нощта.

В ранните часове на неделя двойка от град Куантан в Малайзия е събудена от домашния им любим Хана.

Когато 45-годишният Рухайфи Исираф Саад и 41-годишната му брачна половинка Сити Зайнул се разсънват, откриват, че в къщата е имало късо съединяване, а тв приемникът в стаята гори и пуши, написа New Straits Times, представено от бТВ.

„ Със брачната половинка ми се събудихме бързо, когато усетихме аромат на пушек. Опитахме се да потушим огъня с вода. Жена ми хвърли влажна забрадка върху димящия тв приемник. Бързата реакция ни разреши да потушим огъня за няколко минути “, споделя Саад.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР